Baschetbaliștii de la U-BT reiau antrenamentele în 15 august. Cum arată programul de pregătire al "studenților"

Baschetbaliștii de la U-BT reiau antrenamentele în 15 august. Cum arată programul de pregătire al "studenților"
| Foto: championsleague.basketball

Formația pregătită de Mihai Silvășan este pe punctul de a începe antrenamentele înaintea noii stagiuni din Liga Națională și EuroCup.

După o pauză îndelungată, baschetbaliștii de la U-BT reiau ședințele de pregătire în 15 august. Pentru jucătorii echipei clujene urmează două săptămâni de antrenamente pe plan local, iar data de 1 septembrie va aduce primul amical al verii, cu un adversar ce va fi stabilit ulterior.

Imediat, Richard&Co. vor pleca spre Serbia, unde vor avea parte de trei jocuri de pregătire, ultimul împotriva unui nume important, Steaua Roșie Belgrad.

Programul campioanei României în Serbia:
  • 4 septembrie - FMP Belgrad vs U-Banca Transilvania
  • 7 septembrie – U-Banca Transilvania vs Spojnia Stargard (Polonia)
  • 9 septembrie – Steaua Roșie Belgrad vs U-Banca Transilvania

De asememnea, în perioada 17-18 speptembrie, "studenții" vor juca la turneul "Nikos Fassouras", organizat de Peristeri BC și unde vor mai participa AEK Atena și PAOK Salonic. Ultimul amical al verii va fi tot în Grecia, în 20 septembrie contra celor de la G.S. Lavrio BC.

Primul meci oficial al sezonului este programat o săptămână mai târziu, în 27 septembrie, când U-BT Cluj-Napoca se va duela cu CSO Voluntari pentru Supercupa României.

Comenteaza