Baschetbalistele de la CS "U" Cluj au fost învinse în primul meci din preliminariile EuroCup Women

Baschetbalistele de la CS "U" Cluj au fost învinse în primul meci din preliminariile EuroCup Women
| Foto: ZIUA de Cluj

Echipa clujeană a pierdut pe teren propriu contra formației din Grecia, Eleftheria Moschatu, scor 62-47.

Susținute de un public majoritar tânăr, clujencele au început bine jocul, dar echipa oaspete a echilibrat curând situația de pe parchet, iar la finalul primului sfert scorul era egal, 11-11.

Chiar dacă au dominat lupta de sub panou și au strălucit la capitolul recuperări ofensive, "studentele" au avut de suferit în ceea ce privește eficiența aruncărilor. 

În timp ce elevele lui Ioannis Koukos nu au reușit să profite de oportunitățile pe care le-au avut, baschetbalistele de la Eleftheria Moschatu au fost mai eficiente, iar la pauză conduceau cu 31-22.

CS Universitatea Cluj a crescut nivelul după revenirea de la cabine și, profitând de faptul ca adversarele și-a "consumat" mult prea repede faulturile, chiar a preluat conducerea pe tabelă. Avantajul a rezistat doar câteva secunde și, grație a două aruncări reușite de 3 puncte, trupa din Grecia conducea cu 10 minute înainte de final, 46-41.

Chiar dacă diferența nu era una însemnată, clujencele nu au mai reușit să revină în meci. Greșelile și-au făcut din nou simțită prezența în jocul gazdelor, care au ratat mult, iar scorul final în BT Arena a fost 62-47, în favoarea celor de la Eleftheria Moschatu. 

Comenteaza