Baschet | U-BT a făcut-o ”șah-mat” pe Dinamo

Baschet | U-BT a făcut-o ”șah-mat” pe Dinamo
U-BT Cluj a bifat, sâmbătă seara, cea mai clară victorie a sezonului. Campioana României a marcat peste 100 de puncte pe terenul lui Dinamo.

S-a terminat 103-44 și ardelenii bifează al treilea succes din Liga Națională. Camil Berculescu, jucător promovat în acest sezon la prima echipă a ”studenților”, a fost coșgeterul meciului. 16 puncte a înscris cu ”alb-roșii”. Din lotul clujenilor s-au mai evidențiat Rolland Torok (14 puncte), Alexandru Olah (11 puncte), Justin Gray (11 puncte), Andrei Calnicenco (10 puncte), Giordan Watson (9 puncte), Zeljko Sakic și Ousmane Barro (ambii cu câte 8 puncte).

Victoria de sâmbătă îi menține pe campionii României în fruntea clasamentului, cu 6 puncte. Dinamo este pe 10, cu 3 puncte și fără niciun meci câștigat în actuala ediție. Pentru elevii lui Mihai Silvășan urmează un alt duel cu Dinamo, dar din Tbilisi, în etapa a doua din Fiba Europe Cup. Partida este programată miercuri, de la ora 18:00, în Georgia.

"Mă bucur pentru victorie și pentru faptul că nimeni nu s-a accidentat. Urmează două deplasări grele, pe care sper să le câștigăm”, a spus Silvășan, pe site-ul clubului.

Comenteaza