Baschet | U-BT a ”demolat-o” pe BC Mureș

Baschet | U-BT a ”demolat-o” pe BC Mureș
Victorie zdrobitoare pentru campioana U-BT Cluj. Echipa lui Mihai Silvășan s-a impus cu 97-68 în fața lui BC Mureș, sâmbătă, la Sala Sporturilor Horia Demian, în etapa a cincea din Liga Națională.

Ousmane Barro a fost coșgeterul meciului, cu 19 puncte. Din formația clujeană s-au mai remarcat Giordan Watson (17 puncte), Zeljko Sakic (16 puncte) și Rolland Torok (9 puncte). 

Campioana României bifează, astfel, a patra victorie din actuala ediție a Ligii Naționale. Echipa lui Mihai Silvășan se află pe locul 2 în clasament, cu 9 puncte.

"Mă bucur de apărarea noastră din a doua jumătate a meciului. Până la pauză am fost destul de moi. I-am lăsat să își creeze niște aruncări ușoare, nu am fost destul de agresivi fizic, însă am remediat acest aspect la pauză și s-a văzut diferența.

Din această apărare agresivă au venit mult mai multe situații de a înscrie ușor pe tranziție. Nu ne deranjează acest ritm, cu meciuri din trei în trei zile, asta ne-am dorit și sper să facem față pe ambele planuri, în campionat și în cupele europene", a spus Silvășan.

Următorul joc al clujenilor este programat miercuri, de la ora 16:00, pe terenul formației turce Istanbul BBSK. Partida contează pentru etapa a patra din grupele Fiba Europe Cup.

Comenteaza