Baschet masculin: U-BT va da piept cu Phoenix Galați. Silvășan: "E o echipă imprevizibilă"

Baschet masculin: U-BT va da piept cu Phoenix Galați. Silvășan:
Clujenii vor juca acasă cu Phoenix Galați, sâmbătă, 4 februarie 2017, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă, în cadrul etapei cu numărul 20 din Liga Națională.

"Ne așteaptă o confruntare grea, având în vedere că jucăm două meciuri pe săptămână. Galațiul este o echipă imprevizibilă, care joacă un baschet de calitate. Cu toate acestea, sper să rămânem concentrați și să încheiem meciul de sâmbătă cu o victorie. Recuperarea lui Pustozvonov decurge bine, de luni va

reveni la antrenamente. În ceea ce-l privește pe Kariniauskas, e prea devreme să ne dăm cu părerea asupra evoluției sale. Vom vedea la următoarele antrenamente și jocuri cum se descurcă. Dar este un jucător care ne poate ajuta mult pe finalul campionatului", a declarat antrenorul "studenților", Mihai Silvășan, pentru ZIUA de CLUJ.

U-BT ocupă locul 1 în acest moment, cu 32 puncte. Phoenix Galați este pe 8, cu 9 puncte mai puțin. În ultima rundă, clujenii s-au impus cu 75-74 pe terenul lui SCM Craiova, iar formația de la malul Dunării a stat.

U-BT Cluj - Phoenix Galați se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj. Meciul nu va fi televizat. În tur, elevii lui Silvășan au trecut de gălățeni cu 82-76.

 

Comenteaza