Barnette s-a întors. Americanul a strălucit în Austria

Barnette s-a întors. Americanul a strălucit în Austria
Baschetbalistul american al “U”-BT, Sean Barnette, a revenit pe parchet după o accidentare mai veche și a fost principalul marcator el echipei sale în fieful austriecilor de la Magnofit Güssing Knights.

El a marcat 18 puncte, reușind alte cinci recuperări. Mandache (17 puncte) respectiv Millage (16), au completat lista marcatorilor.

"U"-BT a avut ghinion miercuri, la redebutul său în EuroChallenge, pierzând meciul din grupa F, cu Magnofit Güssing Knights, cu scorul de 84-77. Elevii lui Dorin Pintea au cedat greu primul sfert (18-12), l-au controlat pe cel secund, s-au apropiat pe tabelă în unele momente din partea a doua, dar nu au reușit să dea lovitura în Austria. Surpriza plăcută a fost Sean Barnette, jucătorul revenit la Cluj după o experiență în Bulgaria, la BC Rilski Sportist. O accidentare i-a dat serioase bătăi de cap, însă americanul a tras tare și a fost cel mai bun om al clujenilor contra austriecilor.

"Cred că au fost câteva turn-overs cruciale de partea noastră, pe care ei le-au convertit în puncte. Mai apoi, nu am reușit să îi oprim să recupereze ofensiv, au pus pe tabelă 28 de puncte din asemenea recuperări. Când ai asemenea cifre, este greu să câștigi", a declarat Barnette, pentru site-ul oficial al echipei.

De cealaltă parte, Kostov a reușit 24 de puncte și opt recuperări.

Într-un alt meci din grupa F, Trabzonspor n-a avut emoții cu Atomerömü Pecs, de care a trecut cu 103-81. De altfel, turcii sunt liderii grupei, iar pe 11 noiembrie vor veni în Sala Polivalentă, pentru meciul cu "U"-BT.

 

Etichete
Comenteaza