Barcelona are fan club oficial la Cluj. Legendele Barça joacă pe Cluj Arena cu “Generației de Aur” a României

Barcelona are fan club oficial la Cluj.  Legendele Barça joacă pe Cluj Arena cu “Generației de Aur” a României

Barcelona are fan club oficial la Cluj. Catalanii, așteptați cu nerăbdare în Ardeal.

Pe 16 iunie, fanii își vor vedea visul cu ochii. Edmílson, Goikoetxea, Frédéric Déhu, Ronald de Boer, Sonny Andersson, Julio Salinas sau Miguel Ángel Nadal sunt doar câteva dintre numele grele care vor veni în România, la Sports Festival la mare meci împotriva “Generației de Aur”.

”Ne întâlnim săptămânal, urmărim toate meciurile din campionat și din cupele europene. Suntem fericiți că vom avea ocazia să vedem și Barcelona și Generația de Aur, jucători foarte importanți pentru noi. Sper să apucăm să bem o bere cu legendele Barcelonei, poate vedem și un meci împreună, că tot începe Cupa Mondială”, spune Mina Alexandrescu, președinte fan club Barcelona din România, citat de libertatea.ro.

Mesaj de la antrenorul Barcelonei

Fost coleg la Chelsea cu Dan Petrescu și jucător de legendă al catalinilor, Albert Ferrer este actualul selecționer al “Legendelor Barcelonei”. “Chapi” le-a transmis din Spania un mesaj fanilor românilor. ”Salutări România, salutări Cluj! Suntem foarte încântați că vom veni să jucăm un meci demonstrativ la Cluj. Sper să ne vedem acolo! Va fi un adevărat spectacol”.

„Generaţia de Aur” a României va înfrunta legendele Barcelonei

Cea mai bună echipă naţională din istoria României se întoarce pe teren. Hagi, Gică Popescu, Răducioiu sau Ilie Dumitrescu vor juca, pe 16 iunie, împotriva legendelor Barcelonei, într-un meci demonstrativ. Partida se va disputa pe Cluj Arena şi este parte a unui eveniment denumit Sports Festival, care va avea loc pentru prima dată în perioada 14-17 iunie, la Cluj. Biletele costă între 25 lei şi 500 lei (VIP).

Comenteaza