BARCA - REAL. Mourinho va sta într-o cabină de sticlă şi nu va putea folosi mobilul

BARCA - REAL. Mourinho va sta într-o cabină de sticlă şi nu va putea folosi mobilul
Barcelona şi Real Madrid vor juca deseară, de la ora 21.45, meciul decisiv pentru accederea în finala Ligii Campionilor de fotbal, ediţia 2010-2011.

Madrilenii au de recuperat diferenţa de două goluri, după meciul tur, când Barcelona a învins cu 2-0 pe "Santiago Bernabeu".

Antrenorul Realului, Jose Mourinho, nu va putea sta pe banca tehnică a echipei sale, fiind eliminat în meciul tur, după proteste adresate în urma eliminării lui Pepe.

Tehnicianul va urmări partida de astăzi dintr-o încăpere din sticlă amplasată în mijlocul fanilor madrileni, conform gsp.ro, care precizează că potrivit deciziei UEFA, Mourinho nu va putea folosi telefonul mobil pentru a trimite indicaţii secundului Karanka. La finalul meciului, antrenorul principal va putea sta în vestiarul Realului timp de 15 minute, potrivit sursei citate.

Meciul de deseară este al patrulea dintr-un şir de meciuri recente între cele două echipe.

"Nu ştiu ce să aştept de la Madrid. Au o echipă atât de puternică şi atât de mulţi jucătorti încâ pot juca în mai multe moduri. E o semifinală foarte strânsă. Vom vedea cât de puternici mental suntem mâine (astăzi, n. red.). Ştiu că fanii ne vor ajuta în special dacă lucrurile vor merge greu. Mâine vom încerca să jucăm cel mai bun fotbal posibil, ce s-a întâmplat până acum este de domeniul trecutului", a declarat la conferinţa de presă Josep Guardiola.

"Vom vedea mâine dacă vom juca defensiv sau nu. Contează dacă sunt 11 jucători (într-o echipă, n.red.) pe teren. Există mai multe moduri de a juca fotbal dar ce este important este să ajungi în finală. Antrenorul nu va fi pe bancă şi nici la vestiare. Ne-am întâlnit cu o situaţie similară cu Auxerre (când Real a a învins cu 4-0 (n.red.) aşa că nu este o problemă. (...) Dacă vom reuşi să câştigăm îi putem dedica lui (lui Jose Mourinho, n.red.) victoria", a declarat antrenorul secund al Realului, Aitor Karanka.

Real Madrid deţine recordul titlurilor de campioană a Europei câştigate până acum, cucerind 9 astfel de trofee, ultimul în ediţia 2001-2002 a Ligii Campionilor.

Barcelona are 3 titluri de campioană a Europei, însă 2 dintre trofee au fost cucerite după 2000, în ediţia 2005-2006, respectiv 2008-2009 din Liga Campionilor.

Meciul de deseară se va disputa de la ora 21.45 şi va fi transmis în direct de TVR 1. ziuadecj.ro vă va ţine la curent cu desfăşurarea partidei.

 

Comenteaza