Bani de la bugetul local 2017 pentru sportul clujean

Bani de la bugetul local 2017 pentru sportul clujean
Consiliul Local Cluj-Napoca anunţă acordarea de finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiectele structurilor sportive din municipiu, în anul fiscal 2017.

Bugetul pentru finanţarea activităţilor/acţiunilor sportive din cadrul programelor ,,Promovarea sportului de performanţă'', ,,Sportul pentru toţi-evenimente sportive'' de interes local, naţional sau internaţional, în anul 2017, se va aproba printr-o Hotărâre a Consiliului Local. Finanţarea va fi de maximum 80% din bugetul total al proiectului. 5.600.000 lei au fost alocaţi în 2016.

Obiective generale pe care trebuie să le îndeplinească proiectele depuse sunt: promovarea sportului de performanţă, a sportului pentru toţi şi a unor evenimente sportive, evidenţierea contribuţiei semnificative şi constante a sportului la reprezentarea şi sporirea prestigiului municipiului pe plan naţional şi internaţional; atragerea şi educarea cetăţenilor, indiferent de vârstă şi de categoria socială, pentru practicarea mişcării în aer liber.

Depunerea dosarelor se poate face până în data de 2 februarie 2017. Documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea propunerii de proiect şi informaţii suplimentare se pot obţine de la Direcţia Generală, comunicare, dezvoltare locală şi management proiecte - Serviciul Management proiecte sociale, culturale și sportive din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, Calea Moţilor nr. 1-3, cam. 53, tel. 0264.596.030/4610, site-ul www.primariaclujnapoca.ro. (Administraţie - Regulamente locale - Regulament de finanţare nerambursabilă a structurilor sportive).

Evaluarea şi selecţia proiectelor va avea loc în perioada 03-17 februarie 2017, iar soluţionarea
contestaţiilor se va face după finalizarea selecţiei de către Comisia de evaluare şi selecţie, în condiţiile
legii. Anual va exista una sau mai multe sesiuni de selecţie a proiectelor, în funcţie de fondurile
de care dispune autoritatea finanţatoare.

Evaluarea şi selecţia proiectelor depuse se vor face în ordinea punctajului obţinut de către fiecare solicitant, în limita bugetului alocat. Finanţarea programelor aprobate se va efectua numai după atribuirea contractelor de finanţare. 

Comenteaza