Banca Transilvania, sponsor principal al "U" Transilvania

Banca Transilvania, sponsor principal al
Banca Transilvania este începând de astăzi noul sponsor principal al echipei de handbal masculin "U" Transilvania. Instituţia va asigura în vederea actualului sezon competiţional un buget în valoare de 100.000 de euro.

Prelungirea colaborării este condiţionată de performanţele echipei, potrivit managerului echipei clujene, Mihai Tritean.

"Ne bucurăm nespus că Banca Transilvania a devenit noul sponsor principal al "U" Transilvania. Colaborarea cu dânşii ar putea continua şi din ediţia viitoare, dar asta numai în funcţie de performanţele echipei. Obiectivul nostru pentru acest sezon rămâne clasarea pe locurile 5-8", a declarat oficialul pentru ziuadecj.ro.

"Sunt un iubitor al sportului, iar instituţia noastră a susţinut mereu mişcarea sportivă din Cluj. Pentru acest sezon vom contribui cu suma de 100.000 de euro. Din 2007 există un parteneriat cu această echipă şi ne-am dori să continuăm colaborarea cât mai mult. Aştept de la jucători să pună suflet, energie şi, fireşte, să obţină performanţe", a declarat directorul Băncii Transilvania, Robert Rekkers, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Comenteaza