Balaj neagă conflictul dintre Krasniqi și CFR Cluj: "Pierde el dacă se supără"

Balaj neagă conflictul dintre Krasniqi și CFR Cluj: "Pierde el dacă se supără"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele formației din Gruia a vorbit pe larg despre absența îndelungată a jucătorului din Kosovo.

Titular cert după sosirea sa la CFR Cluj, Ermal Krasniqi a dispărut încet din primul 11 și apoi chiar și de pe lista rezervelor. Jucătorul în vârstă de 25 de ani nu intră în planurile tactice ale lui Andrea Mandorlini, iar ultima sa prezență în teren a fost în urmă cu aproximativ o lună, în Cupa României.

Cristi Balaj, președintele clubului din Gruia, neagă ideea unui conflict între fotbalistul din Kosovo și formația clujeană. Mai mult, oficialul "feroviarilor" așteaptă ca mijlocașul să muncească și mai mult pentru a reveni în prim-plan.

"Nu e un conflict. Nu se pune problema. Pierde el dacă se supără. Orice jucător care se supără nu are decât de pierdut. La fotbal nu există să te superi.

Dacă te deranjează ceva, singura soluție este să fii mai motivat, să demonstrezi, mai ales dacă ești convins că meriți mai mult, trebuie să demonstreze.

Nu există antrenori care să nu dorească să introducă cei mai buni jucători, cei mai bine pregătiți sau cei mai în formă sau jucătorii în care el crede că pot aduce un rezultat pozitiv. Orice antrenor vrea să câștige, rezultatele îl țin", a declarat Balaj, potrivit Fanatik.

În actualul sezon, Ermal Krasniqi a strâns 415 minute în toate competițiile, reușind o pasă de gol.

Comenteaza