Balaj lămurește situația atacantului dat dispărut de Dan Petrescu: "Se va discuta cazul lui"

Balaj lămurește situația atacantului dat dispărut de Dan Petrescu: "Se va discuta cazul lui"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele formației din Gruia a oferit detalii despre sitauția lui Cehpas Malele (29 de ani), jucătorul împrumutat de CFR Cluj de la Al-Tai.

Imediat după jocul cu Petrolul Ploiești, câștigat de "feroviari" cu 5-2, Dan Petrescu s-a plâns de absența lui Malele. Tehnicianul l-a dat disprărut pe atacantul elvețian, iar Cristi Balaj a fost nevoit să clarifice situația jucătorului.

Potrivit președintelui campioanei, Cephas Malele se confruntă cu probleme de familie, însă oficialii din Gruia nu cunosc prea multe amănunte despre situația jucătorului. Mai mult, Dan Petrescu i-a făcut referat fotbalistului, iar șefii echipei clujene urmează să ia o decizie în privința atacantului.

"Malele ne-a informat că are anumite probleme de familie. Așteptăm pentru că am solicitat informații suplimentare pentru a îl sprijini în măsura în care avem posibilitatea. Deocamdată e absent de la antrenament. Am pregătit și un referat din partea antrenorului și vom vedea. Așteptăm lămuriri. Suntem alături de el indiferent de ce probleme are, rămâne de văzut.

Nu a anunțat (n.r. – că nu vine la antrenament). Știm doar că are anumite probleme de familie. Ne-a anunțat o persoană apropiată de el și rămâne de văzut exact despre ce e vorba, dar se va lămuri acest aspect. Știm doar că suntem alături de orice jucător și venim în sprijinul oricărui jucător, pentru că suntem oameni în primul rând, și pentru noi contează mai întâi omul.

El a jucat, el a evoluat. Știu că a fost tratat cât se poate de bine, a avut minute bune jucate la CFR Cluj, a intrat chiar și în meciul cu Lazio de la început. Familia lui a venit cu noi, fetița mea s-a jucat cu fetița lui. I-a dat jucăriile. Deci nu e nicio problemă, toți jucătorii ne sunt apropiați, suntem ca o familie.

Se va discuta cazul lui. Când vom avea informații și din partea lui suplimentare, atunci vom analiza. Nu ne face plăcere să sancționăm, dar fiind înțelepți analizăm orice situație și de la caz la caz se va decide. Până una alta, atâta timp cât știm că are probleme de familie, trebuie să transmitem că suntem alături de toți jucătorii mai ales în momente dificile.

Noi suntem în legătură cu avocata lui. Am solicitat informații suplimentare. Ni s-a transmis că vom fi anunțați. Avem ușa deschisă pentru orice jucător. Nu e jucător care să fi dorit să vorbească cu noi sau să intre în birou. Nu am pățit așa ceva niciodată. Cel puțin nu eu. Ușa mea e larg deschisă.

Având în vedere că are anumite probleme de familie așa cum ni s-a transmis, noi trebuie să facem totul să fim alături de jucător. Asta e preocuparea noastră. D-aia am cerut amănunte. La altceva nu mă gândesc. Ulterior vom vedea. În funcție de informațiile pe care le vom primi vom analiza și vom vedea ce e de făcut", a explicat Balaj, conform Fanatik.

Împrumutat la începutul sezonului de la Al-Tai, din Arabia Saudită, Cephas Malele a evoluat în 28 de partide pentru CFR Cluj, a înscris de 5 ori și a oferit două pase decisive.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza