Balaj a vorbit despre situația lui Omrani, jucător dorit de rivala FCSB: “Nu văd niciun motiv pentru care să plece”

Balaj a vorbit despre situația lui Omrani, jucător dorit de rivala FCSB: “Nu văd niciun motiv pentru care să plece”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din capitală, prin vocea patronului său, a anunțat că e pregătită să îl oferteze pe atacantul francez al campioanei.

După ce directorul sportiv Bogdan Mara a vorbit despre negocierile pentru prelungirea contractului lui Billel Omrani și președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj a analizat situația atacantului. Fostul arbitru susține că jucătorul își dorește să rămână la Cluj și nu există niciun motiv care l-ar putea forța să plece de la CFR.

“Ofertele nu se fac prin ziare. Plus că am înțeles că s-au făcut ceva legături privind transferul lui Bălgrădean la CFR Cluj. Nu mai există la CFR Cluj persoanele care au participat la acel transfer.

Am văzut că și Mihai Stoica ne-a apreciat pentru acest lucru. Am demonstrat în cazul lui Braun și Roger că suntem cât se poate de fair-play și am vrea același lucru din partea celorlalte echipe.

Cu Omrani s-a discutat, oferta e mai bună decât contractul pe care îl are. El a mărturisit că își dorește să rămână la CFR Cluj, se înțelege foarte bine cu Dan Petrescu.

Dan Petrescu știe să-l motiveze. Am văzut că i-a adresat niste cuvinte mai puțin ortodocse, dar eu știu că se înțeleg foarte bine. Chiar își petrec după-amiezile împreună, merg împreună la piscină, la Cluj.

Nu văd niciun motiv pentru care să plece Omrani. Sunt convins că Dan Petrescu, dacă va ajunge la un club mare, ar putea să-l ia acolo”, a spus Balaj la Pro X.

Comenteaza