Atacuri dure între jucătorii campioanei: “Ești cam ipocrit, un om cu două fețe”

Atacuri dure între jucătorii campioanei: “Ești cam ipocrit, un om cu două fețe”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Doi dintre fotbaliștii clubului din Gruia au pornit un adevărt război după câștigarea celui de-al treilea titlu consecutiv în Liga 1.

Imediat după ce “feroviarii” au cucerit un nou trofeu în campionat, Damjan Djokovic a declarant din izolare că fotbaliștii formației clujene nu au mai fost plătiți din luna martie. În plus, mijlocașul și-a cerut drepturile salariale pentru el și pentru colegii săi. Totuși, Giedrius Arlauskis, cel care s-a despărțit de CFR Cluj l-a atacat pe Djokovic, după declarațiile mijlocașului.

“Banii la CFR Cluj sunt un subiect mai dificil.  La Djokovic a fost o ieșire neinspirată într-un moment nepotrivit. Era momentul să ne bucuram de trofeu nu să spună imediat după meci detalii din bucătăria noastră.

E treaba lui. Eu îi respect părerea, dar știm toți prin ce situație trec cluburile. Trebuie să înțelegem și să avem caracter, atât la bine, cât și la greu. Dacă e un moment dificil trebuie să susținem clubul și să răbdăm puțin. Nu cred că Djokovic murea de foame”, a pus Arlauskis pentru Digisport.

Răspunsul croatului a venit imediat, iar mijlocașul l-a atacat dur pe fostul său coleg din Gruia.

“Cred că e momentul să ne trezim toți. Toate cluburile din România au probleme cu banii. Nu mi se pare normal ca cineva să profite de COVID. Suntem campionii României și trebuie să avem și respect, de aia am vrut să trag un semnal de alarmă. Nu pot să mă schimb eu, iar când ceva e în neregulă trebuie să spun.

Sincer, m-a surprins un pic. Dacă țin bine minte, în luna mai, Arlauskis nu era lângă noi pentru că nu era fericit cu banii pe care i-a primit, iar acum e moralist. Eu am respectat contractul meu. Chiar m-a surprins reacția lui Arlauskis.

Îmi asum critica de jucător, dar când cineva mă face praf în presă că nu am caracter… a greșit persoana Arlauskis. Arlauskis a fost primul care a cerut respect și banii, dar acum se schimbă la 180 de grade, înseamnă că esti cam ipocrit. Un om cu două fețe.

În 3 ani de zile nu am văzut asta, ci abia acum. Am pierdut o gramadă de bani cu care puteam face chestii frumoase. Nu este vorba de bani, ci de respect. Eu consider că am respectat Clujul și iubesc România. Chiar mă simt atacat de un om de la care nu mă așteptam. Dacă vrei să faci performanță, ceva trebuie schimbat”, a declarat Djokovic potrivit Prosport.

Comenteaza