Atac la noul președinte al campioanei, Cristi Balaj: “El este doar cu primitul. Până acum era pe partea întunecată”

Atac la noul președinte al campioanei, Cristi Balaj: “El este doar cu primitul. Până acum era pe partea întunecată”
| Foto: digisport.ro

Noul conducător al formației din Gruia este acuzat de un alt fost arbitru că ar fi luat mită în timpul carierei de central.

Deși nu a fost încă prezentat oficial, Cristi Balaj a anunțat că va fi noul președinte al CFR-ului. Vestea a declanșat o serie de acuze din partea lui Adrian Porumboiu, care se află în război deschis cu Balaj, încă din perioada în care cel de-al doilea era arbitru.

“Cristi Balaj doar a scos bani din fotbal, ce să bage? El este doar cu primitul. Păi el merge la CFR? El este acasă, nu a plecat niciodată, el a fost mereu în spate. Până acum era pe partea întunecată, acum iese la suprafață.

Păi cine câștiga meciurile pentru ei, cine le organiza lor, cine era la centru? CFR este acum favorită, mai ales că și-a găsit un specialist în arbitraj, om obișnuit cu astfel de lucruri.

Eu cred că nu se vrea VAR, că atunci se elimină eroarea umană, să îi zicem așa. Atunci nu va mai conta nimic altceva, iar unii nu ar dori asta. La noi, în continuare, campioantele se dau, nu se iau. VAR salvează mult din anumite situații, rezultatul ar fi cel corect.

Tudor nu a fost bandit, nu a făcut combinații. M-a supărat după meciul U Cluj – CFR, care a decis campioana. Dar nu a fost corupt. El trebuia să fie șef la CCA, dar a luat-o pe calea celor veșnice. Dar Tudor n-a luat bani, cum luau Balaj și alții, de la cluburi”, a declarat Adrian Porumboiu, la PlaySport.

Comenteaza