Atac dur al lui Camora: "De când s-au întâmplat câteva chestii, noi nu mai batem pe nimeni!"

Atac dur al lui Camora: "De când s-au întâmplat câteva chestii, noi nu mai batem pe nimeni!"
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Căpitanul CFR Cluj a oferit declarații incendiare la finalul partidei pierdute cu Viitorul, scor 2-1. 

Campioana României trece prin cea mai proastă perioadă a sezonului și a ajuns la patru meciuri fără victorie, dintre care trei înfrângeri. Chiar dacă păreau să aibă sub control partida cu Viitorul, clujenii au luat două goluri în ultimele 5 minute și s-au văzut învinși din nou.

Căpitanul Camora a fost clar nemulțumit de jocul colegilor și a făcut declarații cel puțin interesante la finalul partidei. Portughezul s-a declarat dezamăgit de evoluția sa și a colegilor săi.

"Ne trezim, ne trezim, dar până atunci ne batem joc de noi! Aveam meciul în mână, mai erau cinci minute și noi pierdem. Ce să mai zic? Nu mai am nici cuvinte. Nu putem face astfel de greșeli. A fost foarte greu, după eliminarea cu Dudelange, am vrut să câștigăm azi pentru a demonstra că a fost un accident.

Dacă cu Dudelange nu am avut meciul în mână, azi l-am avut. Dar Dumnezeu nu doarme! E bine că vine pauza, dar noi în loc să le facem probleme altora, ne facem probleme nouă", a spus Camora potrivit Digisport. 

Căpitanul din Gruia a oferit și câteva mesaje cu subînțeles către conducerea CFR-ului. "Întrebați-l pe patron sau pe președinte, dar Dumnezu nu doarme! Nu e vorba de antrenor. Nici de Edi, nici de Conceicao, e vorba de noi. Nu știu dacă problemele vin de sus, nici nu mai știu ce să zic.

Voi credeți că noi nu suntem afectați? Jucătorii nu sunt afectați că nu s-au calificat în Europa League? Afectează! Noi în loc să le facem probleme altora, ne facem probleme nouă. Și Dumnezeu nu doarme! De când s-au întâmplat câteva chestii, noi nu mai batem pe nimeni!

Nu presiunea este o problemă pentru noi. Suntem campioni, avem șanse să fim campioni, dar cum am spus și după meciul cu Dudelange, toți, de la femeia de serviciu până la conducător, să fim pe același drum, așa cum am fost și în campionatul trecut.

Și atunci era situația mai grea, eram în spate, dar am fost toți pe același drum și am luat titlul. Acum nu mai știu dacă suntem pe același drum. Noi suntem principalii responsabili, noi, jucătorii, că suntem pe teren", a mai precizat Camora. 

Clujenii au acumulat 12 puncte în șapte etape, două mai puțin decât liderul, FCSB. Următorul meci pentru clujeni va fi chiar derby-ul cu echipa bucureșteană. 

Comenteaza