Asul din mâneca lui Bayern: Timoşciuk

Asul din mâneca lui Bayern: Timoşciuk
Rezervă până la ultimul meci din Bundesliga, cu Hannover, când a bifat toate cele 90 de minute şi a excelat, ca fundaş central, Anatoly Timoşciuk este dat ca titluar astăzi, de către publicaţia sportivă germană Kicker online.
Într-un articol publicat astăzi fotbalistul şi mai ales prestaţia sa din meciul cu Hannover sunt prezentate prin vocea preşedintelui echipei Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge.

Preşedintele clubului german se autofelicită că echipa germană l-a păstrat pe fotbalistul ucrainean Timoşciuk, care în ultimul meci din Bundesliga, cu Hannover 96, a evoluat într-o postură inedită, de fundaş central. Şeful clubului german l-a descris drept „cel mai bun jucător de pe teren” în meciul respectiv.

Fotbalistul, în vârstă de 31 de ani, a fost pe lista de transferuri a bavarezilor în vara anterioară, dar a fost păstrat totuşi în lotul lui Bayern, subliniază redactorii publicaţiei Kicker online.

Rummenigge l-a caracterizat pe fotbalist drept un jucător de "înaltă calitate", cu un "caracter foarte bun".

Meciul dintre Bayern Munchen şi CFR Cluj face parte din grupa E a Ligii Campionilor la fotbal şi se va juca astăzi de la ora 21.45. Partida va fi tranbsmisă în direct de TVR 1.


Comenteaza