Astra – CFR, în semifinalele Cupei României. Campionii încearcă imposibilul la Giurgiu

Astra – CFR, în semifinalele Cupei României. Campionii încearcă imposibilul la Giurgiu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clujenii se deplasează la malul Dunării cu speranța că vor putea întoarce rezultatul de 3-1 înregistrat în Gruia.

După un final de săptămână bun în Liga 1, “feroviarii” s-au distanțat la cinci puncte, iar acum atenția se îndreaptă spre Cupa României. În partida tur, Dan Petrescu a menajat majoritatea titularilor, iar rezultatul a fost unul slab pentru clujeni, Astra învingând cu 3-1. Astfel, clujenii trebuie să înscrie de cel puțin trei ori la Giurgiu, performanță pe care nu au mai reușit-o din septembrie 2017, când câștigau în Liga 1, cu 3-2.

Formația clujeană nu traversează cea mai bună perioadă a sezonului, iar în ultimele cinci partide a înregistrat două victorii, două remize și o înfrângere. Totuși, speranța “feroviarilor” stă în revenirea printre titulari a golgheterului George Țucudean, care a și reușit să înscrie unicul gol al jocului de la Sfântu Gheorghe.

La fel ca și CFR Cluj, formația din Giurgiu trece printr-o perioadă nefastă, iar în ultimele cinci jocuri a adunat doar două victorii, dar și trei înfrângeri. Giurgiuvenii au probleme și în clasament, acolo unde ocupă locul al cincilea, iar perspectivele de a ocupa un loc de cupe europene sunt din ce în ce mai îndepărtate. Astfel, Cupa României rămnâne singura șansă a Astrei la fotbal european în următoarea stagiune. Echipa de la malul Dunării își pune toate speranțele în Azdren Llullaku, cel care a înscris de șase ori și a oferit șase pase decisive în actualul sezon.

Partida dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu se va disputa miercuri, de la ora 19:45.

Comenteaza