Arlauskis vrea să se retragă din fotbal de la o echipă românească, din Liga 1. "Aici m-am simțit fotbalist adevărat"

Arlauskis vrea să se retragă din fotbal de la o echipă românească, din Liga 1. "Aici m-am simțit fotbalist adevărat"
| Foto: Getty Images

Nici nu a plecat încă din România, dar vrea să se întoarcă. Portarul lituanian Giedrius Arlauskis și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc, susținând că ar vrea să se retragă din fotbal de la o echipă din Liga 1.

”Eu vreau să mă retrag din România, nu știu clubul, dar aici m-am simțit fotbalist adevărat de când am venit în 2008, la Urziceni. Am cinci campionate luate, îmi trebuie juma de zi ca să vorbesc ce simt eu pentru România.

Aici am trăit cele mai frumoase momente. Eu în România simt că am început fotbalul, la Urziceni, și de aici vreau să mă retrag", a declarat portarul Giedrius Arlauskis, conform Digi Sport.

Giedrius Arlauskis a pus, după meciul cu Universitatea Craiova, punct celei de-a treia experiențe în fotbalul românesc. Portarul lituanian a cucerit un titlu cu Unirea Urziceni, unul cu FCSB și alte trei campionate în tricoul celor de la CFR Cluj.

Giedrius Arlauskis a plecat de la campioana României, CFR Cluj și va evolua, din luna septembrie, la Al-Shabab, din Arabia Saudită.

Comenteaza