Arlauskis, salariu uriaș la CFR Cluj. Cât încasa fostul portar în Gruia

Arlauskis, salariu uriaș la CFR Cluj. Cât încasa fostul portar în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Lituanianul a dezvăluit ce sumă era trecută în contractul său cu formația clujeană.

Ajuns la 36 de ani, Giedrius Arlauskis s-a retras din activitatea de sportiv, după o carieră de 17 ani. Lituanianul și-a legat viața de România, evoluând pentru Unirea Urziceni, FCSB, CFR Cluj și CS U Craiova.

Cele două perioade petrecute în Gruia au fost cele mai bune din cariera portarului, atât datorită celor 5 titluri câștigate, dar și din punct de vedere al salariului. Lituanianul a dezvăluit că înțelegerea dintre el și CFR Cluj ajungea la peste un milion și jumătate de euro pe o perioadă de 3 ani.

"De exemplu, când am venit la CFR din Anglia în 2017 îi spuneam lui Marian că vreau pe un an, iar el mi-a zis să semnez pe 3 ani. La ultimul contract, de care nici nu am mai beneficiat, cu tot cu bonusuri era de 550.000 de euro pe an.

Asta vine la 1.650.000 de euro în 3 ani. Cel mai mare contract l-am avut la Al Shabab și la Rubin. Știi cum e, banii vin, banii pleacă. Am avut peste un milion de euro la Al Shabab", a spus Arlauskis pentru Fanatik.

Goalkeeper-ul lituanian a evoluat între 2017 și 2020 și între martie și august 2021 pentru CFR Cluj, formație pentru care a strâns 125 de prezențe în toate competițiile.

Comenteaza