Arlauskis, lăudat în Franța, după evoluția excelentă din meciul cu Rennes

Arlauskis, lăudat în Franța, după evoluția excelentă din meciul cu Rennes
| Foto: facebook.com/cfr1907

Portarul lituanian al campioanei a făcut un meci mare în Gruia împotriva francezilor, iar CFR a reușit o nouă victorie importantă, scor 1-0.

Un nou meci european, o nouă victorie pentru “feroviari”, care au șanse mari la calificarea în primăvara europeană. Succesul în fața francezilor de la Rennes i se datorează în mare parte și lui Giedrius Arlauskis, cel care a fost de netrecut în jocul din Gruia. Lituanianul a închis poarta și a blocat orice încercare de a marca a bretonilor.

După evoluția sa din partida cu Rennes, goalkeeper-ul a fost lăudat în presa din Franța. “A fost puțin cunoscut în Franța înainte de acest meci, însă Giedrius Arlauskis va fi reținut de acum. Dacă Rennes nu a reușit să câștige împotriva Clujului, «vina» revine în mare parte lituanianului. Cu mâna sau cu piciorul, salvatorul clubului românesc a înmulțit paradele, iritându-i pe cei de la Rennes”, e descrierea făcută de L’Equipe.

În vârstă de 31 de ani, Giedrius Arlauskis a îmbrăcat 85 de ori tricoul CFR-ului și a cucerit alături de clujeni două titluri și o Supercupă a României.

Comenteaza