Arlauskis, despre “lupta” cu Bălgrădean din sezonul viitor: “Dacă e mai bun, să demonstreze”

Arlauskis, despre “lupta” cu Bălgrădean din sezonul viitor: “Dacă e mai bun, să demonstreze”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Portarul lituanian al CFR-ului este pregătit să își apere poziția de titular, dar vorbește și despre o posibilă plecare din Gruia la finalul stagiunii curente.

Arlauskis s-a alăturat “feroviarilor” în 2017, iar de atunci a fost om de bază în mandatul fiecărui antrenor trecut pe la CFR. Lituanianul a fost de multe ori decisiv și în actuala stagiune, când clujenii au ajuns până în primăvara Europa League, după ce au înregistrat victorii importante. Totuși, din sezonul viitor, Arlauskis va avea un rival important pe post, goalkeeper-ul FCSB-ului, Cristi Bălgrădean.

Portarul campioanei a vorbit despre lupta pentru titularizare. “Nu, deloc (n.r. - nu îi este frică de Bălgrădean), clubul face ce crede. Dacă lumea crede că m-am speriat de Bălgrădean şi fug de el, cu tot respectul pentru el, nu, în niciun caz. Dacă e mai bun, să demonstreze. Eu cum sunt, poate nu sunt cel mai bun, dar nu sunt nici cel mai prost, am câştigat cât am câştigat, mi-am ajutat echipa şi mi-am făcut datoria”, a spus Arlauskis la Digisport.

Lituanianul a vorbit și despre o posibilă plecare din Gruia. “Orice e posibil. Pentru mine contează multe chestii. Eu mă gândesc un pic diferit şi sunt un pic cam nebun în privinţa a cum văd eu lucrurile. Nu spun că e bine aşa, dar depinde ce găsesc la CFR Cluj. Pentru mine contează o persoană de la CFR, care e foarte importantă pentru mine şi, de exemplu, dacă persoana aia nu o să continue la CFR, nu o să continui nici eu. E Marian Copilu.

Am fost contactat, nu pot să mint. Am primit oferte, dar nu pot să spun că din Spania, Anglia, Germania şi Italia, ci din ţări diferite. La toată lumea am spus să aştepte să îmi închei contractul cu CFR. Inclusiv celor de la CFR le-am spus”, a explicat goalkeeper-ul.

Comenteaza