Arlauskis, dat dispărut de Dan Petrescu: “De când am ajuns, nu l-am văzut. Nu știu unde e”

Arlauskis, dat dispărut de Dan Petrescu: “De când am ajuns, nu l-am văzut. Nu știu unde e”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Portarul campioanei a părăsit România înaintea derby-ului cu FCSB și nu a revenit încă sub comanda noului antrenor din Gruia.

Unul dintre cei mai vocali susținători ai lui Marius Șumudică, dar și prieten declarat cu Marian Copilu, fostul președinte al CFR-ului, Giedrius Arlauskis a plecat în Lituania după demiterea celor doi și nu a revenit încă la Cluj-Napoca.

Dan Petrescu susține că nu a fost contactat de portar, iar Bogdan Mara a discutat cu goalkeeper-ul în ultimele zile. Totuși, antrenorul a anunțat că Arlauskis nu se află pe lista neagră la CFR Cluj.

“Eu nu am dat pe nimeni afară, cum se spune de Arlauskis. De când am ajuns, nu l-am văzut până acum. Eu nu știu unde e Arlauskis. Trebuia să dau la lista UEFA trei portari.

Doi și unul U21, Otto, care e crescut de club. Arlauskis, nefiind acolo și spunându-mi-se că e accidentat, cum să-l trec eu pe listă? El a vorbit cu Mara și i-a spus că face tratament în Lituania.

Dacă n-a considerat să mă sune pe mine, asta e problema lui. Eu am lucrat foarte bine cu el patru ani. El a declarat că s-a întors pentru o anumită persoană, pentru Marian Copilu. Dacă a declarat așa, poate așa a vrut să fie, nu știu, dar eu, în niciun caz, nu am avut o problemă cu el”, a declarat Petrescu la Digisport.

Comenteaza