Arlauskis a câștigat litigiul cu CFR Cluj și pune presiune pe “feroviari”: “Aștept să-mi plătească banii”

Arlauskis a câștigat litigiul cu CFR Cluj și pune presiune pe “feroviari”: “Aștept să-mi plătească banii”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Goalkeeper-ul lituanian și-a depus memoriu la FIFA după plecarea din Gruia și a avut câștig de cauză în fața campioanei.

Giedrius Arlauskis s-a despărțit de CFR Cluj în septembrie 2021, însă portarul mai are de primit sume importante din partea “feroviarilor”. Lituanianul a depus memoriu la FIFA și a câștigat litigiul împotriva clujenilor, care sunt astfel obligați să își achite datoriile față de goalkeeper, altfel vor suferi noi sancțiuni.

“Nu știu ce a apărut în presă, nu am văzut, dar e adevărat că există o datorie, atât pot să spun. Am câștigat litigiul, există o datorie și aștept să-mi plătească banii. Asta pot să confirm, nu vreau să intru în mai multe detalii.

Nu pot să spun suma, nu vă băgați în buzunarul meu. Nu știu până la ce dată trebuie să primesc banii, avocații mei se ocupă de asta. Ce știu este că am câștigat, trebuie să mă plătească și aștept să mă plătească, restul sunt povești.

Nu cunosc regulamentele. Ce pot să zic e că CFR are o datorie destul de veche, de anul trecut. Dacă CFR primește sau nu licența nu am de unde să știu. Până acum nu m-a contactat nimeni de la CFR”, a spus Arlauskis pentru eurosport.ro.

Comenteaza