Arlaukis, despre experienţa de la Cluj lângă Dan Petrescu: „Mister, știm ce vrem. Așa că hai să luăm ce-i al nostru"

Arlaukis, despre experienţa de la Cluj lângă Dan Petrescu: „Mister, știm ce vrem. Așa că hai să luăm ce-i al nostru"
| Foto: Facebook CFR Cluj

Giedrius Arlauskis (32 de ani), a comentat triumful echipei CFR Cluj în Liga 1 și a confirmat faptul că meciul cu CS U Craiova din această seară a fost ultima sa partidă în tricoul „feroviarilor”.

„Acum pot să spun că e gata, am încheiat cu CFR. A fost ultimul meci la CFR, plec. Destinația o aflați mai încolo. Am văzut destinația din presă, nici 1% nu e adevărat. O prindeți în curând. O să îmi lipsească tot din România. E a doua mea casă, mă simt extraordinar aici. La fel și familia mea. E greu să părăsesc CFR. 

M-am simțit extraordinar, m-am simțit foarte bine. Marian Copilu este fratele meu, prietenul meu, președintele... ne-a susținut cel mai mult, el m-a adus în România. O să îmi fie dor de România, dar mă bucur că sfârșitul e fericit și plec cu zâmbetul pe buze, dar sufletul plânge”, a spus Arla la Look Sport.

Portarul lituanian nu l-a uitat pe antrenorul Dan Petrescu, cel care a privit meciul din această seară din izolare. „Mă bucur pentru gladiatorii mei, așa cum am spus în vestiar. Prin ce am trecut noi... cu pandemia, cu testele, nu mai intru în detalii. Ne bucurăm toți, am luat 3 campionate, dar acesta a fost cel mai dificil. Vreau să le mulțumesc băieților, au fost momente foarte dificile, chiar stăteam toți și ne gândeam: «Renunțăm sau nu?».

Împreună cu Marian Copilu, care ne-a împins de la spate și ne-a arătat drumul cel bun, bineînțeles și cu Mister, din spital... Suntem doi nebuni, știm ce vrem. Mereu ne certam, și la antrenamente, oriunde. Așa se întâmplă când se întâlnesc doi nebuni care știu ce vor de la viață. I-am spus: «Mister, indiferent de cât de cocoșați suntem, știm ce vrem. Așa că hai să luăm ce-i al nostru»”.

Comenteaza