Are peste 150 de meciuri în Olanda și a semnat cu "U" Cluj

Are peste 150 de meciuri în Olanda și a semnat cu
Universitatea l-a transferat pe mijlocașul Benjamin van den Broek (27 de ani), acesta fiind al patrulea fotbalist olandez din lotul lui George Ogăraru.

Formația clujeană a încheiat campania de achiziții din această iarnă tot cu un jucător din "Țara lalelelor". Broek a venit din postura de căpitan al echipei FC Den Bosch, pentru care a bifat 97 de partide în ultimii trei ani şi jumătate, marcând de 14 ori. Înainte, mijlocașul a jucat pentru Shrewsbury Town, în Anglia, dar şi pentru olandezii de la Haarlem.

"În mod normal, cu acest transfer am închis mercato-ul de iarnă. Am adus un jucător cu experienţă, care va aduce echilibrul de care avem nevoie la mijlocul terenului, dar şi un plus de fantezie. Sunt convins că se va integra foarte bine", a declarat administratorul special al Universității, Vlad Munteanu, pentru site-ul oficial al clubului.

"Ştiu că vin la un club cu o tradiţie enormă şi într-un oraş superb! Abia aştept să începem treaba", a fost prima reacție a fotbalistului cu peste 150 de meciuri în Olanda.

Danzell Gravenberch, Geoffrey Castillion, Sergio Zijler și Benjamin van den Broek sunt olandezii din lotul "Șepcilor roșii".

 

Comenteaza