Ar fi fost prea frumos! România a sperat timp de aproape o repriză în fața Franței

Ar fi fost prea frumos! România a sperat timp de aproape o repriză în fața Franței

Campioana mondială s-a impus în cele din urmă, scor 31-21, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. 

Susținuți de un public entuziast, “tricolorii” au început în forță partida cu cea mai puternică echipă din lume. După primele minute de joc, elevii lui Montoya conduceau cu 4-0, după un joc care i-a surprins pe experimentații jucători francezi.

Cu toate că portarul Popescu a avut o nouă zi mare, jucătorii lui Didier Dinart au înclinat treptat balanța în favoarea lor. În ciuda faptului că au fost împinși de la spate de tribune, românii au intrat în dezavantaj la cabine, scor 12-9.

Deși au început curajos și repriza secundă, “tricolorii” nu au putut ține pasul cu experimentata echipă a Franței. Oaspeții și-au făcut jocul obișnuit, iar scorul a căpătat proporții. Chiar dacă jucătorii lui Montoya au avut reușite notabile din punct de vedere ofensiv, francezii au fost mai eficienți și au avut și o poartă care a funcționat la nivel înalt.

Scorul final al partidei a fost 31-21. După cele două înfrângeri suferite în mai puțin de o săptămână, Naționala de handbal masculin se află pe locul trei în grupa preliminară, cu 0 puncte.

Comenteaza