Anunţul lui Balaj despre contractele "veteranilor" Deac şi Camora

Anunţul lui Balaj despre contractele "veteranilor" Deac şi Camora
| Foto: colaj / sursa foto - CFR Cluj Facebook

Mario Camora, Ciprian Deac și Cristi Manea se află la final de contract cu CFR Cluj. Feroviarii şi-au dorit să îi păstreze în Gruia, mai ales că numele primilor doi se confundă cu succesul echipei ardelene de o bună bucată de timp. 

După plecarea în cantonamentul din Spania, fanii CFR-ului au aşteptat să afle veşti despre planurile de viitor ale jucătorilor Ciprian Deac şi Mario Camora, aflaţi în vara acestui an la final de contract cu CFR Cluj. 

Aşteptarea a luat sfârşit, iar Cristi Balaj a transmis în sfârşit că veteranii Mario Camora (37 de ani) și Ciprian Deac (37 de ani) vor rămâne încă un sezon la CFR Cluj.

„Lui Camora și Deac li s-a făcut o propunere de prelungire pentru încă un an. Ei au fost de acord. Își prelungesc contractele!”, a transmis Balaj citat de Gazeta Sporturilor

În ce îl priveşte pe Cristi Manea, acesta se află pe lista turcilor de la Trabzonspor. Fundașul dreapta a primit o oferă de prelungire și din partea lui Ioan Varga, lucru dezvăluit tot de Cristi Balaj. 

Decizia este acum în terenul apărătorului în vârstă de 26 de ani, dar un rol important în decizia pe care o va lua o are și Campionatul European din 2024, Manea fiind om de bază pentru selecţionerul Edi Iordănescu în preliminarii. 

Comenteaza