Antrenorul Universității Cluj mai așteaptă întăriri: "Vrem să mai aducem un atacant"

Antrenorul Universității Cluj mai așteaptă întăriri: "Vrem să mai aducem un atacant"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Eugen Neagoe se declară mulțumit cu mutările realizate în ultima săptămână, însă mai așteaptă cel puțin doi jucători.

Zilele de după meciul cu FC U Craiova au fost agitate la Univeristatea Cluj, care a renunțat la mai mulți jucători, însă a și transferat 4 noi fotbaliști. Eugen Neagoe a vorbit despre mutările realizate de club și a dezvăluit că în afara lui Thiam, toți cei transferați recent vor fi în lotul pentru partida cu CS Mioveni.

"Sunt jucători pe care i-am dorit, oamenii din conducere au făcut eforturi considerabile, au înțeles rapid că avem nevoie de întăriri. Îmi pare rău că a trebuit să ne despărțim de câțiva băieți, le-am mulțumit, am discutat cu ei. Sunt profesioniști și sper să joace foarte bine acolo unde vor merge.

Singurul jucător la care nu am renunțat eu a fost Paul Pîrvulescu. El și-a dorit să plece, am avut o discuție cu el. L-am înțeles, nu cred că puteam să ținem un jucător care își dorea să meargă în altă parte.

A venit Iliev, un portar cu experiență. Horșia e un jucător tânăr și am dorit să ne acoperim pentru regula U21. Pe Lorand Fulop îl cunosc foarte bine, a avut perioade foarte bune în România și sper să revină la acel nivel.

Aveam nevoie de nu jucător de bandă dreaptă și s-a ivit oportunitatea să îl aducem pe Vlădoiu, un fotbalist cu meciuri la naționala de tineret. Thiam știu că a fost dorit și de alte echipe din România, încă nu este pus la punct cu pregătirea și în cel mai scurt timp va fi apt. În afară de el, toți ceilalți vor face parte din lot pentru meciul cu CS Mioveni", a spus tehicianul.

Transferul unui nou atacant, prioritar pentru "studenți"

Eugen Neagoe a dezvăluit că își mai dorește întăriri în perioada următoare, principala țintă fiind un atacant, care să îi ofere mai multe soluții în ofensivă. De asemenea, antrenorul a anunțat că echipa clujeană se află în negocieri avansate cu un jucător.

"Chiar dacă și Fulop poate juca pe poziția de atacant, am discutat cu cei din conducere și vrem să mai aducem un atacant și încă un jucător pe care îl vom prezenta în curând. Aș vrea întâi să semnăm contractul și voi vorbi abia apoi", a explicat antrenorul.

Comenteaza