Antrenorul Simonei Halep, detalii despre modul în care coronavirus afectează tenisul

Antrenorul Simonei Halep, detalii despre modul în care coronavirus afectează tenisul
| Foto: sportsnet.ca

Artemon Apostol-Efremov a vorbit despre dificultățile pe care le întâmpină jucătorii profesioniști și în special fostul lider WTA.

Pandemia de Covid-19 a suspendat mai multe competiții sportive importante, printre care și turneele de la Indian Wells, Miami, Bogota sau chiar partidele de Fed Cup. Jucătorii sunt nevoiți să găsească metode inedite pentru a se pregăti și pentru a nu își pierde forma sportivă. Simona Halep se află în România, însă are dificultăți în a se antrena în condiții normale. Antrenorul său, Artemon Apostol-Efremov a dezvăluit problemele pe care le întâmpină fostul lider mondial.

“Pentru moment păstrăm partea de izolare, lucrurile s-au petrecut destul de rapid. Nu vom merge pe teren în urmîtoarele zile, doar vom face pregătire fizică, forță. E o rutină cu care s-a obișnuit, sunt scoși din această rutină acum. Nu pot să se antreneze normal, sunt practic izolați. Fiecare gestionează cum reușește.

O să aflăm de la săptămână la săptămână, vedem cum evoluează lucrurile. E mai ușor să fii acasă în aceste momente, ai tot confortul casei, lucrurile sunt mai ușor de aranjat. Cu aceste reguli stricte de călătorie nu-ți permiți să mergi undeva și apoi să rămâi blocat. Am putea merge la o sală aici, în România, dar trebuie să găsim una unde nu e nimeni”, a declarat antrenorul pentru Digisport.

Comenteaza