Antrenorul s-a schimbat, victoria nu a venit. "U" Cluj a remizat la debutul lui Neagoe

Antrenorul s-a schimbat, victoria nu a venit. "U" Cluj a remizat la debutul lui Neagoe
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa clujeană a încheiat la egalitate duelul din runda cu numărul 7 a Superligii, 0-0, împotriva celor de la FC Voluntari.

Noul tehnician al echipei clujene a trimis un prim 11 fără mai schimbări față de mandatul lui Lincar. "Șepcile roșii" au practicat un pressing pe tot terenul și au făcut risipă de energie în multe momente. Totuși, momentele în care au ajuns în situații periculoase au fost puține.

Clujenii au dominat la capitolul posesie, iar adversarii nu au reușit să construiască acțiuni solide în jumătatea oaspeților. Prima fază periculoasă a partidei a venit la poarta "studenților", la jumătatea reprizei. Gorcea a fost depășit la o centrare cu efect venită din corner, însă Ely a respins (23).

Replica Universității Cluj a venit câteva minute mai târziu, tot la o lovitură de colț, la care Popa a respins din fața lui Pițian (27). Elevii lui Neagoe au cerut penalty, după ce mingea l-a lovit în mână pe Ricardinho după un șut al lui Briceag, dar centralul nu a dictat lovitură de pedeapsă nici după analiza din camera VAR.

Același Popa, a ieșit inspirat și a reținut un balon trimis de Chipciu către Ely, care era singur în careu (36). Astfel, la capătul unei reprize în care oaspeții au dominat jocul, însă nu au reușit să fie periculoși, scorul era 0-0.

FC Voluntari a ieșit cu mai multă energie de la vestiare și a forțat deschiderea scorului. La niciun minut de la reluare, Nemec a reluat peste din apropiere. Apoi, gazdele au cerut în două rânduri penalty, însă centralul a luat decizia corectă de fiecare dată și jocul a continuat.

După ce prima oră de joc s-a scurs, Universitatea Cluj a revenit în ofensivă și a început să pună presiune. Totuși, "Șepcile roșii" au întâmpinat probelme serioase în a trimite șuturile pe cadrul porții. Un exemplu elocvent este execuția lui Briceag, care din poziție bună a trimis peste transversală (64).

După ce o intervenție a lui Romario Pires a fost îndelung analizată la VAR, "studenții" au avut parte de prima ocazie cu adevărat importantă. Romeo a centrat excelent, iar Bălan a reluat cu capul la rădăcina barei, însă Popa s-a întins și a respins în corner (76).

Treptat, ritmul jocului a scăzut și chiar dacă finalul de meci le-a aparținut gazdelor, tabela de la Voluntari a rămas neschimbată, scorul final fiind 0-0. Astfel, Universitatea Cluj rămâne fără succes și după etapa a 7-a din sezonul regulat al Superligii.

Comenteaza