Antrenorul Romei vrea ca italienii să învingă Bayern pentru a evita o surpriză neplăcută în ultimul meci cu CFR-ul

Antrenorul Romei vrea ca italienii să învingă Bayern pentru a evita o surpriză neplăcută în ultimul meci cu CFR-ul
Tehnicianul echipei AS Roma, Claudio Ranieri (foto), a precizat că echipa pe care o pregăteşte are nevoie de 4 puncte din meciurile cu Bayern şi CFR astfel că în meciul de astăzi, cu echipa germană, doreşte cele 3 puncte, pentru a nu fi sub o presiune foarte mare în partida din decembrie cu echipa clujeană.
“După rezultatul bun de la Basel (victorie cu 3-2, n.red.), avem nevoie de 4 puncte din ultimele două meciuri şi vrem să câştigăm mâine pentru a evita orice surpriză neplăcută”, a punctat Ranieri la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Claudio Ranieri a mai subliniat că formaţia sa a jucat bine şi în meciul pierdut la Munchen, cu 2-0, însă de atunci chiar şi-a îmbunătăţit jocul: "Sper ca în faţa unei echipe celebre ca Bayern Munchen şi Roma să joace ca o echipă mare", a subliniat antrenorul italian.

AS Roma va întâlni astăzi pe teren propriu, de la ora 21.45, Bayern Munchen, în cadrul grupei E din Liga Campionilor.

Înaintea acestui meci, romanii sunt pe locul 2 în grupă, cu 6 puncte, fiind urmaţi de CFR Cluj şi FC Basel, care au câte 3 puncte. Pe primul loc este Bayern Munchen, cu 12 puncte din tot atâtea posibile şi este calificată deja în faza următoare a Ligii Campionilor.
Comenteaza