Antrenorul Ripensiei, optimist înaintea jocului împotriva "studenților": “Avem o echipă tânără și putem să facem o figură frumoasă la Cluj”

Antrenorul Ripensiei, optimist înaintea jocului împotriva "studenților": “Avem o echipă tânără și putem să facem o figură frumoasă la Cluj”
| Foto: ripensiatimisoara.ro

Tehnicianul formației timișorene e convins că elevii săi vor lăsa o impresie bună în ultimul joc al anului, pe Cluj Arena.

“Șepcile roșii” se pregătesc pentru ultima partidă din 2020. Echipa lui Costel Enache va evolua pe teren propriu, în compania Ripensiei TImișoara, într-o restanță din etapa cu numărul 13 a eșalonului secund. În ciuda faptului că elevii săi se află pe poziția a 19-a, din 21 de echipe, antrenorul oaspeților, Cosmin Petruescu, este optimist înaintea partidei.

”Chiar dacă venim după un rezultat negativ în campionat, în această săptămână am făcut o analiză obiectivă a ultimului nostru joc. Cred că, în mare parte, am reușit să corectăm din greșelile pe care le-am făcut. Din punct de vedere fizic suntem într-o creștere vizibilă de formă.

Am terminat a doua săptămână din punct de vedere al pregătirii. Începem să arătăm din ce în ce mai bine. Suntem optimiști, mai ales că avem o echipă tânără care în debutul campionatului a avut rezultate oscilante, dar care și-a revenit pe parcurs. Cred că putem trece relativ bine peste rezultatul din campionat cu Reșița și putem să facem o figură frumoasă la Cluj.

Suntem conștienți că ne așteaptă o partidă foarte dificilă, în compania unei echipe care a avut un parcurs asemănător cu al nostru. Sunt foarte multe lucruri comune între cele două echipe începând cu debutul campionatului, când ambele echipe au avut niște rezultate oarecum fluctuante. Ulterior și-au revenit și au avut o serie de victorii, de rezultat pozitive.

În momentul în care se aflau pe un trend ascendent, ambele echipe au fost lovite de coronavirus. După carantina forțată în care au fost obligate ambele echipele să stea niciuna nu a avut rezultate pozitive. Nu știu dacă mai este vreo altă echipă, probabil Slobozia, care am avut atât de mulți jucători în același timp afectați de acest virus”, a declarat antrenorul Ripenisiei.

Comenteaza