Antrenorul lui Lazio Roma a criticat dur meciul CFR-Celtic: "Nu s-a jucat fotbal"

Antrenorul lui Lazio Roma a criticat dur meciul CFR-Celtic: "Nu s-a jucat fotbal"

Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio Roma, a criticat în termeni duri modul în care Celtic a abordat meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a grupelor Europa League. Italianul consideră că scoţienii nu au respectat competiţia.

Au folosit mai mulţi jucători care în mod normal nu ar fi evoluat în prima echipă şi astfel Lazio ar fi pierdut calificarea în 16-imile competiţiei. Totuşi, Inzaghi trece cu vederea faptul că echipa lui nu a reuşit să-şi câştige meciul cu Rennes. Era obligată să se impună în Franţa, iar Celtic să câştige cu CFR, pentru a merge mai departe. Deşi francezii au jucat cu o echipă mult diferită faţă de cea pe care o folosesc în mod normal în campionat, Lazio a pierdut cu 0-2.

”Probabil în prima repriză ar fi trebuit să facem mai mult, în a doua nu am început rău, dar în România nu se juca fotbal, aşa că am început să schimb jucătorii. Calificarea noastră nu a fost pierdută la Rennes. Trebuia să jucăm mai bine alte partide, nu am obţinut puncte suficiente. Nu am avut o grupă simplă, deoarece Celtic şi Rennes sunt puternice, dar s-a calificat Cluj. Regretele sunt pentru rezultatele din alte partide.” , a declarat Simone Inzaghi conform Gazzetta.it.

 
Clasamentul final al Grupei E din Europa League
1. Celtic - 13 puncte
2. CFR Cluj - 12 puncte
3. Lazio - 6 puncte
4. Rennes - 4 puncte

Etichete
Comenteaza