Antrenament reușit înainte de returul cu Celtic. CFR Cluj obține cele trei puncte în duelul cu Hermannstadt

Antrenament reușit înainte de returul cu Celtic. CFR Cluj obține cele trei puncte în duelul cu Hermannstadt
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Dan Petrescu a obținut o victorie clară, scor 3-0, cu trei zile înainte de manșa secundă a duelului cu scoțienii din Liga Campionilor.

Campionii au început ofensiv partida din Gruia și a reușit să marcheze încă din startul jocului. După aproape un sfert de oră, Păun l-a driblat elegant pe Dandea și a înscris cu un șut de la marginea careului. Presiunea “feroviarilor” a scăzut treptat, iar oaspeții au avansat spre poarta lui Vâtcă. Sibienii au ratat o mare oportunitate după o jumătate de oră, când Caiado a șutat periculos, iar Mureșan a respins de pe linia porții. Până la finalul reprizei, Romario l-a faultat în careu pe Țucudean, însă centralul a lăsat jocul să continue, iar scorul după primele 45 de minute era 1-0.

Actul secund a început cu elevii lui Costel Enache în ofensivă, iar Jo și mai apoi Yazalde au trecut pe lângă egalare. Jocul a fost unul echilibrat, iar clujenii s-au mulțumit să încerce acțiuni sporadice pe contraatac. După mai bine de o oră de joc, Costache a avut șansa de a majora diferența, dar execuția sa din interiorul careului a fost una dezamăgitoare. Ultimele 10 minute au fost un adevărat caruseul, întâi șutul violent al lui Petrescu a lovit bara, iar câteva minute mai târziu Costache a dus scorul la 2-0. Finalul a adus un nou gol în poarta lui Cristiano, după ce Opruț l-a faultat pe Hoban în careu, iar Omrani a stabilit scorul final din penalty, 

Echipe de start:

CFR Cluj: Vâtcă – Butean, Mureșan, Cestor, Peteleu – Itu (Sylla ‘57), Hoban, Păun – Costache, Țucudean (Burcă ‘86), Pereira (Omrani ‘62)

Hermannstadt: Cristiano – Mățel, Dandea, Luchin, Opruț – Buzan (Yazalde ‘33), Romario – Petrescu, Caiado, Joalisson – Debeljuh (Blănaru)

Următorul meci al “feroviarilor” va fi returul împotriva lui Celtic din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Partida se va disputa marți, de la ora 21:45, la Glasgow.

Comenteaza