Antonio Conceicao, mesaj clar pentru elevii săi: “Este o posibilitate să fim pe primul loc, însă nu aceasta este scopul primordial, ci să câștigăm”

Antonio Conceicao, mesaj clar pentru elevii săi: “Este o posibilitate să fim pe primul loc, însă nu aceasta este scopul primordial, ci să câștigăm”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul îndeamnă la concentrare în partida cu Poli Iași, prima de după pauza internațională.

CFR Cluj trece printr-o nouă perioadă bună și chiar dacă apele sunt tulburi la nivelul conducerii, echipa reușește să lege victorii. Antonio Conceicao speră ca seria bună să continue, iar formația sa să fie pe primul loc la finalul anului.

Tehnicianul CFR-ului le cere elevilor săi să fie concentrați înaintea duelului cu Poli Iași. “A fost o pauză bună pentru că a fost un prilej pentru jucătorii accidentați să revină în lot și să facă antrenamente cu echipa. Ne gândim să obținem cele trei puncte, într-adevăr este o posibilitate să fim pe primul loc, însă nu aceasta este scopul primordial, ci să câștigăm.

Obiectivul nostru este acela de a câștiga campionatul. Ne dorim să fim pe locul 1, însă suntem concentrați pe fiecare joc în parte, nu ne gândim ce va fi peste o lună sau două. În pauză vom vedea, dacă vom fi pe primul loc va fi foarte bine, însă dacă nu, vom munci să ajungem acolo”, a declarat Conceicao.

Portughezul nu crede că lipsa oamenilor de bază din echipa ieșeană va fi o problemă pentru adversari. “Nu consider că lipsa lui Cristea și Panțâru este un avantaj, ba din contră. Poli Iași este o echipă foarte bună, joacă bine contraatacul. Am analizat adversarul de mâine și cred că vom face un meci bun”, a spus antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Poli Iași se disputaă vineri, de la ora 21, pe arena din Gruia.

Comenteaza