Video Anton Maglica are planuri mari la CFR Cluj. Câte goluri își propune croatul să marcheze

Anton Maglica are planuri mari la CFR Cluj. Câte goluri își propune croatul să marcheze
| Foto: captura video

Noul atacant al formației din Gruia a oferit primele sale declarații după ce s-a alăturat campioanei României.

În vârstă de 31 de ani, Anton Maglica a ajuns la CFR Cluj de la APOEL Nicosia. Noul jucător al echipei clujene s-a declarat încântat de transfer și a dezvăluit că a urmărit parcursul "feroviarilor" din ultimii ani.

Croatul, care a mai lucrat în două rânduri cu Dan Petrescu, a anunțat și obiectivul său personal. Maglica speră să marcheze cel puțin 10 goluri în perioada următoare.

"Sunt foarte fericit că am venit aici, știu că este un club mare, au fost campioni în ultimii 5 ani. Antrenamentele sunt grele, dar trebuie să fim în formă bună pentru a începe să jucăm bine.

Când ai jucători care vorbesc aceeași limbă este mai ușor, cu Karlo (n.r. - Muhar) am mai jucat înainte, iar pe Kolinger și Cvek i-am întâlnit acum. Îl cunosc și pe Dan Petrescu, am lucrat de două ori cu el. O dată în China, nu pentru mult timp și o dată în Turcia.

Urmăream CFR-ul și înainte fiindcă știu că joacă în Europa, sunt campioni. Vreau să câștig și eu campionatul, să ajung cât mai departe în Europa și să ajut echipa să câștige ușor meciurile. Dacă este posibil îmi doresc să marchez 20 de goluri, cred că e poțin dificil, dar dacă înscriu 10 ar fi frumos", a declarat atacantul.

Crescut de Osijek, Anton Maglica a mai jucat în țara natală pentru Hajduk Split, în Cipru pentru Apollon Limassol și APOEL Nicosia, în China pentru Guizhou Hengfeng și în Turcia pentru Kayserispor.

Comenteaza