Antonio Conceicao, optimist înainte meciului cu FC Voluntari: “Vom întâlni un adversar agresiv, însă vom da totul și vom încerca să câștigăm”

Antonio Conceicao, optimist înainte meciului cu FC Voluntari: “Vom întâlni un adversar agresiv, însă vom da totul și vom încerca să câștigăm”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tehnicianul CFR-ului speră la un rezultat cât mai bun în meciul de pe teren propriu, în fața ultimei clasate.

Deși se vorbește zilnic despre o posibilă plecare a sa, antrenorul portughez a condus echipa până pe primul loc din Liga 1 și are o serie de nouă meciuri consecutive fără înfrângere în campionat. După succesul de la Chiajna, clujenii primesc vizita echipei FC Voluntari, formație ce ocupă ultimul loc în actuala stagiune.

Antonio Conceicao a prefațat partida împotriva ilfovenilor. “Au fost antrenamente normale în ultimul timp, băieții se antrenează foarte bine. Comportamentul lor a fost unul foarte bun, noi pregătim meciul de mâine pentru a obține toate cele trei puncte. Nu ne va fi ușor, întâlnim o echipă bună, care are un antrenor nou, iar acest lucru va da un plus de motivație jucătorilor. Vom avea dificultăți, însă sperăm să trecem peste ele.

În fotbal totul este posibil. Evident că echipele care sunt mai slab clasate întotdeauna dau un randament mai bun împotriva echipelor mai bine clasate. Și faptul că au un antrenor nou poate influența jocul lor, bănuiesc că ăsta a fost și scopul pentru care a fost adus. Vom întâlni un adversar agresiv, însă vom da totul și vom încerca să câștigăm acest meci”, a declarat tehnicianul.

Antrneorul CFR-ului a vorbit și despre problemele de lot ale echipei. “Culio este indisponibil, fiind suspendat. Mai avem problemele mai vechi de sănătate ale lui Males și Hoban. Eu am încredere în jucătorii care vor intra. Evident la mijlocul terenului avem niște probleme, însă vom încerca să găsim cel mai bun 11”,  precizat portughezul.

Partida dintre CFR Cluj și FC Voluntari se va disputa vineri, 30 noiembrie, de la ora 20:30.  

 

Comenteaza