Andrija Stipanovic, printre cei mai buni pivoți ai sezonului în Basketball Champions League

Andrija Stipanovic, printre cei mai buni pivoți ai sezonului în Basketball Champions League
| Foto: championsleague.basketball

La fel ca și colegii săi Richard, Brown și Stewart, baschetbalistul în vârstă de 35 de ani se află pe lista nominalizaților la un loc în echipa sezonului în competiția continentală.

Experimentatul jucător al campioanei României a fost de multe ori cel care și-a împins de la spate colegii în parcursul european reușit de “studenți” în actuala stagiune. Deși cifrele sale sunt mai slabe decât cele ale altor baschetbaliști aflați pe lista nominalizărilor, experiența sa și-a spus în repetate rânduri cuvântul.

Andrija Stipanovic a înregistrat medii de 11.4 puncte și 4.3 recuperări pe meci, cu un procentaj de 57% la aruncările din acțiune și 50% de la linia de fault. Cel mai bun meci al său în actualul sezon de Basketball Champions League a fost împotriva lui Hapoel Holon, când a reușit 29 de puncte și 7 recuperări.

Ceilalți pivoți nominalizați pentru un loc în echipa sezonului sunt Michael Kyser (Hapoel Holon), Ivan Buva (Rytas Vilnius), Giorgi Shermadini (Lenovo Tenerife) și Gabriel Olaseni (Darussafaka).  

Comenteaza