Andrija Stipanovic a revenit pe teren după 6 săptămâni: "A fost o plăcere să joc din nou"

Andrija Stipanovic a revenit pe teren după 6 săptămâni: "A fost o plăcere să joc din nou"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Baschetbalistul în vârstă de 36 de ani a bifat puțin peste 16 minute în duelul cu Prometey.

Pentru prima dată după finala Cupei României, Andrija Stipanovic a intrat pe parchet într-un meci al campioanei României. Pivotul de la U-BT Cluj-Napoca s-a bucurat de revenire și chiar a fost protagonistul unui moment haios.

În sfertul al treilea al întâlnirii din EuroCup cu Prometey, Stipanovic a fost vizibil amuzat de încurajările fanilor în momentul în care se îndrepta spre linia de fault, de unde procentajul său este de doar 52.7% în competiția continentală.

"Am avut parte de o susținere importantă din tribune, a fost o plăcere să jucăm acasă. Am lipsit 6 săptmâni, a fost o plăcere să joc din nou.

E haios pentru mine cum mă încurajează fanii când ratez aruncările libere. Probabil de asta m-am bucurat de acele momente", a spus jucătorul la finalul partidei.

În actualul sezon din EuroCup, Andrija Stipanovic a evoluat în 15 partide și a înregistrat medii de 12.1 puncte, 3.8 recuperări și 2.8 pase decisive.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza