Video Andrei Peteleu, după mutarea de la CFR la "U": "Sper ca fanii să înțeleagă această trecere"

Andrei Peteleu, după mutarea de la CFR la "U": "Sper ca fanii să înțeleagă această trecere"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul lateral în vârstă de 31 de ani s-a alăturat "studenților" în ultimele ore ale perioadei de mercato.

Andrei Peteleu e cel mai recent nume înscris pe lista fotbaliștilor care au făcut trecerea între cele două rivale din Cluj-Napoca în ultimii ani. Apărătorul speră să aibă parte de înțelegere din partea fanilor și a dezvăluit care sunt obiectivele sale alături de formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău.

"Îmi pare bine că am ajuns, într-un final, la U Cluj. Au mai fost câteva ocazii în care puteam ajunge și acum s-a confirmat. Am venit cu gânduri bune, am venit să ajut și sper ca fanii să înțeleagă această trecere.

Știu că nu este ușor, însă am nevoie de ajutorul lor și al tuturor celor care sunt lângă echipă pentru a putea să ajut și să ne îndeplinim obiectivele. Nu am evoluat mult, dar sunt bine.

M-am antrenat zi de zi, aștept meciurile și cred că de la meci la meci va fi mai bine. Obiectivul meu personal e să ajut cât mai mult echipa", a declarat Peteleu.

Fost internațional de tineret, fundașul care poate evolua în ambele flancuri a mai trecut de-a lungul carierei pe la Gloria Bistrița, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureș, Săgeata Năvodari, Petrolul Ploiești, Sheriff Tiraspol, UTA și Kisvarda.

Andrei Peteleu a jucat deja primele minute pentru Universitatea Cluj în partida amicală cu Unirea Dej, câștigată de "studenți" cu 2-0. Totuși, debutul său oficial ar putea avea loc împotriva uneia dintre fostele sale echipe, UTA. Partida dintre "studenți" și arădeni e programată vineri, de la 18:30.

Comenteaza