Andrei Mureșan a semnat cu CFR Cluj

Andrei Mureșan a semnat cu CFR Cluj
Fundașul central a venit la echipa din Gruia de la Șerif Tiraspol.

CFR Cluj a transferat un nou jucător în persoana lui Andrei Mureșan. Jucătorul de 29 de ani evoluează pe postul de fundaș central, având o experiență vastă în Liga I.

Mureșan a jucat sezoane bune pentru Gloria Bistrița, fiind împrumutat la Kuban Krasnodar înainte de a se reîntoarce în țară. Au urmat două sezoane petrecute la echipa azeră Khazar Lancran și apoi transferul la Astra. Sezonul trecut, fundașul a evoluat în liga din Moldova, la Șerif Tiraspol.

Tatăl său, Iosif Mureșan, face parte de aproape 10 ani din stafful tehnic al CFR-ului. Președintele Iuliu Mureșan a declarat că în zilele următoare la echipă va mai ajunge un atacant, arătându-se foarte interesat și de readucerea mijlocașului Gabriel Mureșan înapoi în Gruia.

„Astăzi am semnat cu un jucător. Îl cunoaşteţi cu siguranţă, e vorba de Andrei Mureşan. În următoarele zile vom mai semna cu un atacant. Voiculeţ de la ASA Târgu-Mureş este încă jucătorul nostru. De acolo ne-ar interesa Gabi Mureşan. Am ţinut întotdeauna la Gabi, nu că avem acelaşi nume de familie. E un jucător valoros. E legat de istoricul recent al clubului nostru. Încă nu am făcut demersuri, dar mi-ar place să revină. Istoria se poate repeta la CFR Cluj”, a spus Iuliu Mureșan.

Clubul din Gruia a anunțat marți și că programul pentru echiziționarea de abonamente pentru sezonul 2015/2016 se va prelungi până pe 16 iulie. Echipa a revenit în țară după cantonamentul din Italia, Francisc Dican arătându-se încântat de pregătirea pe care a condus-o.

„Pregătirea a decurs excelent, toți s-au implicat sută la sută, inclusiv cei veniți. Acomodarea a fost relativ ușoară, pentru că atmosfera de la echipă este extraordinară. Toți jucătorii sunt dornici să înceapă în forță, să facă o impresie bună. Obiectivul este să intrăm în play-off, pe urmă vom vedea ce se întâmplă. Sezonul este foarte lung, nu știu dacă vom fi noi surpriza campionatului, e greu să anticipezi în fotbal orice, dar eu promit că ne vom lupta în fiecare meci”, a spus acesta.

„I-am văzut pe jucători, am stat cu ei , știu cum simt fotbalul și cât de mult își doresc să reușească. Eu mizez pe toată echipa și pe un joc de echipă, nu pe individualități. Tade este cu noi deocamdată, iar dacă nu își găsește echipă, rămâne. Eu mă bucur, e un fotbalist de mare calitate, a demonstrat asta. Lotul este în proporție de 95% stabilit”.

CFR va debuta în Liga I în deplasare, cu Viitorul Constanța. Meciul va avea loc sâmbătă la ora 18:30.

Comenteaza