Andrei Cordoș despre posibilul transfer al lui Victor Dican: “Încă nu este nimic concretizat”

Andrei Cordoș despre posibilul transfer al lui Victor Dican: “Încă nu este nimic concretizat”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Oficialul “Șepcilor roșii” a recunoscut că există o ofertă pentru tânărul fotbalist, însă negocierile sunt încă în stadiu incipient.

Unul dintre cei mai buni jucători ai Universității Cluj în ultimii ani, Victor Dican, este dori în Liga 1, la FC Botoșani. Managerul general al clubului, Andrei Cordoș, a admis că există o ofertă pentru jucător, însă negocierile dintre cele două formații ar mai putea dura.

”Dican este un jucător foarte bun, există discuții așa cum am mai spus. A venit o ofertă concretă pentru el, o analizăm împreună cu partea sportivă, partea administrativă, Consiliul Director. După ce vom vedea rezultatul voi putea da mai multe detalii. Încă nu este nimic concretizat.

Să ne gândim că suntem în Liga a 2-a, iar jucătorul are o șansă mare. Chiar dacă Dican este un jucător foarte important pentru noi, însă nimeni nu poate garanta că va fi titular meci de meci. Toate lucrurile trebuie luate în considerare.

Nu știu dacă se va concretiza acest transfer, însă eu cred că e spre binele tuturor, jucător, Universitatea Cluj și FC Botoșani, ca jucătorul să plece. Aceasta este părerea mea, însă nu eu decid. Pentru noi ambele situații sunt bune. Dacă el rămâne ne va ajuta în continuare, dacă va pleca, vom găsi soluțiile necesare pentru promovare”, a explicat managerul general al clubului în podcastul 100%U.

Comenteaza