Andrei Burcă, șanse mari de plecare de la CFR Cluj: “Prețul va fi probabil undeva între două și patru milioane de euro”

Andrei Burcă, șanse mari de plecare de la CFR Cluj: “Prețul va fi probabil undeva între două și patru milioane de euro”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul care a impresionat în actuala stagiune în tricoul campioanei este dorit de mai multe cluburi din străinătate, iar Rusia pare destinația probabilă.

Sosit de la FC Botoșani la începutul sezonului, Burcă a impresionat încă din primele jocuri și s-a impus repede în primul 11. În plus, a demonstrat că este un jucător polivalent, care poate evolua pe orice poziție din apărare.

Jocurile bune din Liga 1, dar mai ales din competițiile europene au atras atenția mai multor cluburi, iar stopperul are șanse mari să plece din Gruia la finalul sezonului. Anunțul a fost făcut chiar de impresarul său, Florin Vulturar.

“E polivalent, profesionist, nu găsești ușor un fotbalist care să-ți joace și stoper, și fundaș dreapta, și fundaș stânga. Probabil că va și pleca în curând de la CFR. Au fost niște discuții foarte avansate înainte de pandemie, acum sunt două-trei direcții de negociere și sunt șanse mari să se transfere. Rusia ar fi o posibilă destinație. Oriunde va ajunge însă, bag mâna în foc pentru el, că nu va păcăli nicăieri fotbalul.

Vă dați seama că are o cotă bună! E om de bază la CFR, a intrat în circuitul naționalei, va fi probabil în lot și pentru barajul din Islanda și meciurile din Liga Națiunilor, a trecut de grupele Europa Laegue. Prețul va fi probabil undeva între două și patru milioane de euro, ceea ce e OK pentru un fotbalist de 27 de ani”, a declarat Florin Vulturar pentru GSP.

Comenteaza