Andrei Burcă ar putea pleca din Gruia. “E vorba despre un campionat bun”

Andrei Burcă ar putea pleca din Gruia. “E vorba despre un campionat bun”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana l-ar putea pierde pe fundașul care a impresionat în ultimele sezoane prin evoluțiile sale atât în campionat, cât și în cupele europene.

Unul dintre cei mai constanți jucători ai formației clujene în ultimele sezoane ar putea fi pe picior de plecare. Andrei Burcă a impresionat în ultimii ani atât în tricoul campioanei, cât și la echipa națională. Conform impresarului său, Florin Vulturar, fundașul central este dorit într-un campionat bun, însă va fi nevoie de un alt transfer pentru a ajunge într-o ligă de top.

“E vorba de un campionat bun. Când l-am adus la CFR doar eu și Marian Copilu am avut încredere în el și uitați la ce nivel e el acum. O să trebuiască să facă un alt pas într-un campionat puternic. E greu să zici că e un campionat de top.

Nu e foarte ușor pentru un jucător din România să ajungă într-un campionat de top, dar este vorba despre un campionat mai bun decât cel din România și e mai bine din punct de vedere financiar.

Sunt foarte puțini jucători români în campionate de top. Mai bine mergi într-un campionat unde să ți se plătească un salariu foarte mare”, a declarat impresarul jucătorului, la Pro X.

În vârstă de 27 de ani, Burcă a sosit în iulie 2019 la CFR de la FC Botoșani pentru suma de 200.000 de euro. Stopperul a îmbrăcat de 59 de ori tricoul “feroviarilor”, alături de care a reușit să cucerească un titlu în Liga 1.

Comenteaza