Andrea Mandorlini așteaptă un Derby intens în Gruia: "Sper să câștigăm, știu că va fi un meci dificil"

Andrea Mandorlini așteaptă un Derby intens în Gruia: "Sper să câștigăm, știu că va fi un meci dificil"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului a vorbit despre înfruntarea cu rivala Universitatea, ultimul joc din 2023 pentru ambele echipe.

Finalul de an aduce cel de-al treilea episod al sezonului din Derby-ul Clujului. După un adevărat thriller în campionat, încheiat 4-3 în favoarea "feroviarilor" și o remiză, scor 1-1, în Cupa României, CFR și Universitatea se întâlnesc, de această dată în Gruia.

Deși echipa sa nu traversează o perioadă prea bună, având 8 meciuri consecutive fără victorie, Andrea Mandorlini își dorește victoria care să aducă liniștea la CFR și care, totodată, i-ar putea salva postul.

"E un derby, un meci foarte important. Așa cum spun mereu în vestiar, aceste meciuri nu se joacă, se câștigă. E important să încheiem anul cu bine. Nu suntem mulțumiți, nu am câștigat de mult timp.

Sper ca mâine să câștigăm, știu că va fi un meci dificil, un meci disputat. Presiunea va fi cu siguranță și pe noi, într-adevăr suntem supărați că nu am reușit să câștigăm, dar trebuie să transformăm această supărare în ceva pozitiv pe teren.

Fiecare meci are istoria lui, mâine noi trebuie să credem în ce am pregătit, să avem intensitate și să dăm totul pentru a câștiga. Mesajul pentru suporterii noștri este că vom da totul, vom încerca să câștigăm meciul. Suporterii trebuie să știe că ne dorim să câștigăm", a declarat antrenorul.

CFR și Universitatea se vor duela în Derby-ul Clujului joi, 21 decembrie, de la 19:45.

Comenteaza