Ammari, amendat de club. „E inacceptabil ce a făcut!"

Ammari, amendat de club. „E inacceptabil ce a făcut!
Trimis în teren în minutul 73, Najib Ammari (foto centru) s-a făcut remarcat doar pe final, când a fost eliminat de centralul Cristi Balaj.

Sosit la CFR în această iarnă după un tur de campionat în Bulgaria, la Cernomoreţ Burgas, mijlocaşul Najib Ammari era considerat unul dintre fotbaliştii capabili să rezolve problemele ofensive ale „feroviarilor".

Miriuţă l-a luat în lot la meciul cu Steaua şi l-a trimis în teren în minutul 73, la scorul de 0-0, în încercarea de a revitaliza atacul. Fotbalistul a jucat modest, nu şi-a găsit locul în teren, a pierdut mai multe dueluri cu steliştii, iar în finalul partidei a cedat nervos. Balaj i-a acordat în primă fază cartonaş galben pentru un fault, Ammari s-a enervat şi a şutat mingea, primind imediat şi cel de-al doilea avertisment. Ieşirea nervoasă i-a adus şi o amendă din partea clubului. „Este inacceptabil ce-a făcut, nu avea voie niciodată să facă aşa ceva. Va plăti pentru asta. El trebuie să ne ajute, nu să primească cartonaşe galbene. Cum să dai tu în minge, aşa, că eşti tu nervos. Nu pot să accept aşa ceva", a răbufnit antrenorul Vasile Miriuţă.

Etichete
Comenteaza