Amestecate

Amestecate
Afară, poveste de martie corijent, căldura şi-a trimis spioni doi fluturi de noapte să vadă când poate veni. Îngheţaţi lângă tabla de intrare în oraş (Cluj-Napoca - oraş de cinci stele dintr-un maxim de 20!), fluturii au văzut prea puţin din ce a fost şi nimic din ce urmează.

Universitatea a avut un jucător convocat la naţională, Grecu, anunţat titular la încălzire, consemnat accidentat la primul fluier. Poate ar mai fi trimis unul, pe Tony, dar federaţia nigeriană nu avea programată nici o acţiune la nivelul selecţionatei de juniori (poate nu ştiţi, în multe ţări de pe continentul negru se consideră junior orice jucător sub 40 de ani, fiind dese cazurile când în primul "11" al unei echipe apar bunicul, fiul şi nepotul!)

Alt clujean susceptibil de naţională, Cadu, aşteaptă primirea cetăţeniei române pentru a răspunde neconvocării. Deocamdată învaţă pentru proba de istorie, doi colegi mai glumeţi i-au rupt din carte pagina cu anul 1907 şi i-au lipit în loc poveşti cu peşti. Nu sunt primii!

Veşti bune şi dinspre fotbalul feminin, unde fetele au hotărât că e momentul să facă ceva mai serios în viaţă şi au lăsat fotbalul în seama bărbaţilor. Eu unul nu m-am plictisit niciodată la meciurile lor, mereu mă gândeam că mai penibil nu pot arăta decât bărbaţii la bârnă şi sol!

 

 

Etichete
Comenteaza