Ambiția juniorilor de la "U" Cluj în noul sezon: "Îmi doresc să debutez în Liga 1 pe un stadion plin"

Ambiția juniorilor de la "U" Cluj în noul sezon: "Îmi doresc să debutez în Liga 1 pe un stadion plin"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Alături de seniori, în cantonamentul din Austria al "studenților" au sosit și doi tineri fotbaliști care au impresionat în stagiunea precedentă.

În timp ce Universitatea Cluj disputa primul amical al stagiului de pregătire, juniorii Matei Moraru și Iustin Neacșu au sosit în cantonamentul echipei. Cei doi au contribuit la performanța grupelor U17 și U19 în sezonul trecut și au speranțe mari de la noua stagiune.

"A fost un sezon foarte greu, multe meciuri. Am avut și momente bune și momente grele, dar a fost un sezon în care am crescut mult. Antrenamentele sunt mai grele la seniori, dar eu încerc să devin mai bun în fiecare zi.

Cea mai frumoasă parte a antrenamentului este finalizarea pentru că acolo marchez și asta îmi place cel mai mult. Îmi doresc să debutez în Liga 1 pentru "U" Cluj pe un stadion plin", a spus Matei Moraru.

"Am fost golgheterul grupei U19 a Universității Cluj. A fost un an fantastic pentru mine personal, dar și în plan colectiv. Mă bucur că am ajuns în finală, însă am am rămas cu un gust amar deoarece nu am reușit să câștigăm.

Aici în Austria este mai cald decât în România, însă m-am simțit bine, sunt apt și abia aștept următorul antrenament și următoarele meciuri.

Îmi doresc să joc în amicale și să debutez la seniori. Fiecare copil își dorește să facă pasul la echipa mare, acesta e și obiectivul meu și îmi doresc să joc cât mai multe meciuri", a declarat și Iustin Neacșu.

Comenteaza