Video Alin Tișe critică arbitrajele potrivnice Universității Cluj: "Echipa a fost prejudiciată, a pierdut puncte"

Alin Tișe critică arbitrajele potrivnice Universității Cluj: "Echipa a fost prejudiciată, a pierdut puncte"
Alin Tişe | Foto: facebook.com/AlinTise

Președintele Consiliului Județean nu este de acord cu greșelile de arbitraj îndreptate împotriva echipei clujene.

Pe parcursul actualului sezon din Superligă, Universitatea Cluj a fost dezavantajată în mai multe rânduri de arbitraje și, recent, clubul a publicat o listă cu toate erorile comise împotriva "Șepcilor roșii".

Alin Tișe se alătură vocilor ce contestă modul în care "studenții" au fost arbitrați și speră ca greșelile comise împotriva Universității Cluj să nu ducă la o posibilă retrogradare.

"Am văzut că se discută mult despre asta și e normal să fie așa. Eu sunt foarte nemulțumit și am mai spus în legătură cu ce se întâmplă acum în fotbal. Sper să nu ne trezim că avem un gazon impecabil și o echipă sancționată permanent de arbitraje, care riscă să ajungă în Liga a 2-a.

Gazonul nu a fost la nivelul așteptărilor, dar asta nu înseamnă că echipa trebuie sancționată în diferite forme. Mi se pare că în cel puțin 2-3 meciuri, din cât am văzut și cât mă pricep, mi se pare că echipa a fost prejudiciată, a pierdut puncte. Nu e normal să stai cu teama permanentă de a fi deasupra retrogradării.

Nu mi-aș dori ca cineva din exterior să influențeze evoluția echipei. Eu spun ce gândesc, atât despre "U" Cluj, cât și despre CFR. Mi-am asumat întotdeauna punctele de vedere, chiar dacă am fost apostrofat. Nu sunt de acord să stăm în permanență stresați că cineva din exterior pe care chiar echipele de fotbal în plătesc să nu își poată da seama că o fază este interpretată greșit", a spus Alin Tișe la ZIUA Live.

Comenteaza